AGFA Graphics visar hybridskrivaren Anapurna H3200i LED 3,2m, som fick priset Product of the Year 2018 av SGIA i kategorin UV printer 100.000 – 500.000$.

De visar också arbetsflödesprogrammen Asanti och Apogee. I senaste versionen av Apogee Prepress har fokus lagts på det allt större behovet av att producera olika jobb i samma tryckning. Utöver den nya samproduktionsmodulen får Agfas systemkunder även tillgång till automatiserad utskjutning för digitaltryck och offset. Apogee levereras även med en ny version av Adobes PDF Print Engine samt stöd för nya skrivare, digitalpressar och storformatsskrivare. Givetvis är inte detta de enda nyheterna i Apogee utan Agfa visar även en ny version av sitt sidgodkänningssystem WebApproval, nya möjligheter till integration mellan e-handel och affärssystem samt automatiserad filhantering i molnet med PrintSphere.