Graphic Powers

Graphic Powers

Monternummer: A:02

Graphic Powers AB grundades 2015 med målet att utveckla grafikprogramvara som hjälper grafikproffs att utföra sina uppgifter snabbare, enklare med nya unika metoder. I korthet, ge användaren ”Graphic Powers”. Med nya och innovativa lösningar har företaget introducerat sitt första program Graphic Tracer för att förse den grafiska industrin med den bästa lösningen för att återskapa professionella original. Att snabbt kunna ta fram snygg vektorgrafik från dåliga och lågupplösta bitmapsbilder har aldrig varit enkelt, förrän nu.

Programvaran Graphic Tracer har inneburit en mindre revolution för industrin och programmet anses så banbrytande att Graphic Powers AB har vunnit flera priser för innovativa teknologier, ”SGIA Product of the Year” och bästa affärsidé.

Graphic Powers AB:s huvudkontor är baserat i Gothia Science Park i Skövde, en teknikpark för högteknologiska företag i anslutning till Högskolan i Skövde. Sedan 2016 har Graphic Powers även ett lokalkontor i Seattle, USA.

Graphic Powers AB har ett växande nätverk med internationella partners som marknadsfdör Graphic Tracer över hela världen. Är du intresserad av att bli en partner/distributör/återförsäljare, kontakta oss så skickar vi mer information.

Graphic Tracer vann priset "Product of the Year 2018" i Las Vegas hos branschorganisationen SGIA i USA.

Få perfekta texter i dina original på några sekunder.

Kontureffekter samt symmetriska och vanliga former görs perfekta med ett klick.