Konica Minolta

Konica Minolta

Monternummer: C:23, C:24

Konica Minolta förflyttar ständigt gränserna för innovativa tjänster, teknologi och utveckling inom dokumenthantering och IT. Allt ifrån lösningar för kontors- och produktionsmiljöer; skrivare, kopiatorer,  skannings- och arbetsflöden till kompletta IT-miljöer. Tillsammans förenklar vi arbetslivet genom att utmana nutiden och skapa anmärkningsvärda men ändå hållbara lösningar. Vi gör digitaliseringen till en framgång för varje kundbehov.

Den digitala omvandlingen revolutionerar också affärsmodellen inom Production Printing och Industrial Printing. Vi kan ge dig den operativa och tekniska flexibiliteten för att ligga i framkant och lyckas på din marknad.

Konica Minolta har, med innovation i sitt hjärta,  kontinuerligt under hela 140 år förflyttat gränserna för teknologin och skapat revolutionerande produkter och tjänster som ökar våra kunders möjlighet att skapa affärer. Genom att välja ett samarbete med oss väljer du ett långsiktigt partnerskap baserat på främsta teknik och innovativa tjänster. Nu är det viktigare än någonsin att ha en framåtblickande stabil partner ombord.