OKI visar sin senaste lansering på Sign&Print-mässan – en etikettskrivare som tar fasta på att enkelt kunna producera etiketter on demand i eget hus.

– Den här kommer göra det möjligt för fler att göra etikettproduktionen inhouse. Vi är mycket förväntansfulla inför lanseringen och ser enorm potential för Pro1050. Den differentierar sig tydligt från allt annat som idag finns på marknaden med sin kompakta storlek samt den femte vita färgen som genererar ett hav av nya möjligheter vad gäller substrat och design. Dessa egenskaper i kombination med priset gör den till något alldeles extra för alla tänkbara korta serier av etiketter. Behovet av etiketter finns inom alla områden, varor och produkter, säger Pernilla Verpers marknadsansvarig för OKI:s grafiska segment.

Pro1050-maskinen, som skriver ut i CMYK plus vit, kommer att visas upp på Sign & Print Scandinavia 2019 på Kistamässan i Stockholm.