Spandex – Schneidler kommer att marknadsföra ”House of Brands”, ett varuhus fyllt med branschens bredaste sortiment för skylt- och storformatsproduktion.

På Sign&Print så kommer de att diskutera material, maskiner, lagerhållning, leveranser, service och tillgänglighet. De kommer också att fortsätta att tydliggöra vad det innebär för kunder att två företag har blivit ett, Spandex – Schneidler.

Spandex – Schneidler har nyligen investerat i en ny toppmodern utrustning för konvertering av skivmaterial. Med den nya utrustningen så blir de mycket mer flexibla och kan skära skivmaterial snyggare, bättre och mer effektivt.

Spandex – Schneidler vill bjuda in till sitt kontor för att visa upp ”House of Brands” i verkligheten. Här finns både demorum med de senaste utrustningarna för storformatsproduktion som till exempel den helt nya HP Latex R-2000, Summa F-1612 och deras inspirationsrum som är fullt med olika inspirerande applikationer, tillverkade av material som finns i deras utbud.