Om Sign & Print Scandinavia

Fackmässan Sign & Print Scandinavia har blivit den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med sign och print i hela produktionskedjan och som slutanvändare inom design och marknadsföring. På mässan finns utställare från alla delar av den grafiska branschen, stora som små företag.


Målgrupper

Print
För dig som jobbar inom tryckeri med produktion, distribution eller efterbehandling. Få den senaste uppdateringen av maskiner inom offset och digitaltryck, höghastighetsinkjet, digital förpackningsproduktion, förpackningstryck, toner, 3d-teknik, foliering, textiltryck och etikettlösningar.

Sign
Jobbar du med storformat, skyltproduktion, digital signage, som dekoratör eller med exponering ute/inne. Möt utställarna och få inspiration och kunskap om den senaste utvecklingen inom olika skyltsystem.

Design/Marknad
För dig som arbetar på en inhouseavdelning eller en reklambyrå med kreativ produktion och vill bli uppdaterad om de senaste materialen och teknikerna för design och marknadsföring.


Varför besöka Sign & Print Scandinavia

Under tre dagar finns all samlad expertkunskap samlad under samma tak gällande produkter, tjänster och lösningar inom den grafiska industrin. Vilka nya lösningar och innovationer kan få ditt företag att bli mer effektivt, hålla nere kostnaderna och skapa fler affärer?

5 anledningar till varför du ska besöka mässan:

  • Tidseffektivt – Möt hela branschen på en och samma plats och jämför produkter och tjänster.
  • Den senaste teknologin – Nya lösningar och produkter för branschens utmaningar.
  • Nätverka – Träffa nuvarande leverantörer och skapa nya kontakter och samarbeten under trevliga former.
  • Seminarier – Lyssna till kunskapshöjande och inspirerande seminarier om aktuella trender, teknisk utveckling och olika företagscase.
  • Testa – Få möjlighet att testa maskiner och känna på material.


Arrangörer

Mässan Sign & Print Scandinavia är ett samarbete mellan AGI Publishing House AB och Easyfairs.

AGI Publishing House AB grundades 1969 och är en av de ledande aktörerna när det gäller nyheter, tester och information inom den grafiska industrin. Vi ger ut branschtidningarna Sign&Print och Cap&Design och arrangerar mässorna Sign, Print & Pack i Norge, Finland och Danmark och mässan Sign & Print Scandinavia i Stockholm vart annat år. Vi arrangerar eventen Cap&Design Live och Inhousedagen varje år.

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. För att nå detta mål anställer de engagerade medarbetare, använder bästa möjliga marknadsföringsverktyg och tekniska lösningar och utvecklar starka varumärken. Easyfairs arrangerar idag cirka 220 events i 17 länder. I norden ingår varumärken som bland annat Byggmässan, Advanced Engineering, Plastteknik, Logistics & Distribution, Skydd & Säkerhet, Elmässan, Elektronik, Empack, Industrimässorna och Microsoft TechDays.