Om Sign&Print Scandinavia

Fackmässan Sign&Print Scandinavia har blivit den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med sign och print i hela produktionskedjan och som slutanvändare inom design och marknadsföring. På mässan finns utställare från alla delar av den grafiska branschen, stora som små företag.


VARFÖR BESÖKA SIGN&PRINT SCANDINAVIA?

Under tre dagar finns all expertkunskap samlad under ett och samma tak gällande produkter, tjänster och lösningar inom den grafiska industrin. Vilka nya lösningar och innovationer kan få ditt företag att bli mer effektivt, hålla nere kostnaderna och skapa fler affärer?

5 anledningar till varför du ska besöka mässan:

  • Tidseffektivt – Möt hela branschen på en och samma plats och jämför produkter och tjänster.
  • Den senaste tekniken – Nya lösningar och produkter för branschens utmaningar.
  • Nätverka – Träffa nuvarande leverantörer och skapa nya kontakter och samarbeten under trevliga former.
  • Seminarier – Lyssna till kunskapshöjande och inspirerande seminarier om aktuella trender, teknisk utveckling och olika företagscase.
  • Testa – Få möjlighet att testa maskiner och känna på material.

MÅLGRUPPER

Print
För dig som jobbar inom tryckeri med produktion, distribution eller efterbehandling. Få den senaste uppdateringen av maskiner inom offset och digitaltryck, höghastighetsinkjet, digital förpackningsproduktion, förpackningstryck, toner, 3d-teknik, foliering, textiltryck och etikettlösningar.

Sign
Jobbar du med storformat, skyltproduktion, digital signage, som dekoratör eller med exponering ute/inne. Möt utställarna och få inspiration och kunskap om den senaste utvecklingen inom olika skyltsystem.

Design/Marknad
För dig som arbetar på en inhouseavdelning eller en reklambyrå med kreativ produktion och vill bli uppdaterad om de senaste materialen och teknikerna för design och marknadsföring.