Bli svensk mästare i foliering

På Sign&Print Scandinavia den 19-21 september 2023 söker vi en svensk mästare i foliering. Tävlingen kommer att äga rum inne i mässhallen på Kistamässan i Stockholm.

I arrangören KA Olssons & Gems stora monter (C:80) på Sign&Print Scandinavia arrangeras tävlingen World Wrap Masters Sweden 2023.

Vinnaren utses till Sveriges Wrap Master och går vidare till finalen i World Wrap Masters 2024 på FESPA i Amsterdam (19-22 mars 2024) och får även ett stipendium på 10 000 kronor från AGI Publishing House, för att täcka resa och uppehälle under finalen.

Tävlingen består av inledande- och kreativa rundor samt semifinaler och finaler. Deltagarna folierar med 3M:s IJ280 Print Wrap (läs mer här).

Detta evenemang är mycket efterfrågat. Som tävlande kommer du att delta i olika utmaningar för att testa dina förmågor och färdigheter samt att slutresultatet av din foliering kommer bedömas.

Varje tävlingsomgång är utformad för att visa upp deltagarnas talang och kommer att bedömas av branschexperter (World Wrap Masters-domare) genom utslagsrundor. Tävlingen pågår under mässans alla 3 dagar*.

Arrangören tillhandahåller folie, rengöringsmedel och enklare monteringstillbehör under tävlingen. Om du har egen monteringsutrustning som du föredrar att använda rekommenderar vi att du tar med den.

Evenemanget kommer också att innehålla workshops och demonstrationer, där du kommer att kunna lära dig om de senaste produkterna och få några tips på vägen.

Deltagaravgiften är 1295 SEK exkl. moms. Du anmäler dig i formuläret nedan.

* Om du går vidare i tävlingen måste du ha möjlighet att tävla dagarna efter också. Om du inte deltar diskvalificeras du.

WORLD WRAP MASTERS SWEDEN 2023
Sign&Print Scandinavia 2023

Date:
September 19-21, 2023

Location:
Kistamässan, Stockholm, Sweden

Venue Address:
Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

Contact details:
lisa@kao.nu or christian.wallteg@agi.se

Organizers:

 
© Copyright - Sign&Print Scandinavia 2023 / AGI Publishing House